Team

Graag vertellen we je meer over de leden van ons team bij Fiévez Vastgoed Management B.V.

Martijn Fiévez | Fiévez Vastgoed Management

Eigenaar

Martijn Fiévez

Martijn Fiévez is de oprichter van Fiévez Vastgoed Management B.V.. Hij studeerde Vastgoed Management aan de Vastgoed Business School en heeft jaren ervaring in het investeren, beleggen, participeren en exploiteren van onroerend goed. Zowel in beursgenoteerde vastgoedfondsen, gesloten vastgoedfondsen, aandelen en middels verhuur vanuit privé.

Binnen Fiévez Vastgoed Management B.V. is Martijn verantwoordelijk voor het doen van acquisities, de algemene exploitatie, het beheer, investeringen, financieren en de strategische doelstellingen. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Martijn staat er altijd voor open om de dialoog aan te gaan en is de ideale sparringpartner als het gaat om vastgoed of (complexe) financieringsvraagstukken.

Management Assistent | Backoffice

Janet Fiévez - Smolders

Janet Fiévez studeerde Directiesecretaresse bij Schoevers en heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Management Assistentie. Zij ondersteunde onder andere de Directeur Bedrijfsvoering, Opleidingsdirecteur en verschillende hoogleraren binnen de Technische Universiteit Eindhoven, Faculteit Bouwkunde.

Janet is verantwoordelijk voor de backoffice en ondersteunt het managementteam. Zij creëert rust en overzicht én zorgt er daarnaast voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Benieuwd naar onze projecten?

Lees en bekijk meer over ons vastgoed.